Min kunst

De gyldne klipper på Folegandros.

Jeg er først og fremmest naturalist, landskabsmaler og blomstermaler.

Jeg laver altid skitser i naturen for at se hvordan kompositionen og afskæringerne skal være. At male ude i naturen giver mig megen glæde. Det er også farverne, lyset og stemningen jeg interesserer mig for. Men form og flade, samt de store linier i det store landskab inspirerer mig.

På mine mange rejser til Caribien, Syd-Afrika, Californien, Ægypten, Frankrig, Italien og Grækenland, har jeg ofte siddet alene eller med kunstnerkollegaer og malet enten med softpastel eller akvarel.

De nære omgivelser som Hindsholm, Fynshoved, Svanninge Bakker, Lyø og Skagen inspirerer mig og her maler jeg også ude i landskabe eller fortsætter hjemme i mit atelier.

Med mine store blomsterbilleder i akryl og olie er det  mere en abstrakt forenklet form i stor format, hvor linien og formen har min store interesse for et æstetisk og sensuelt udtryk.

I Grækenland holder jeg meget af at male, og jeg opholder mig ofte der et par måneder om året.

I det grafiske materiale, har jeg kunne vise mange forskellige udtryk lige fra de kvindepolitiske linoleumstryk, som jeg lavede til Kvindefestivalen i Kbh. i 1975 og til de gamle grafiske teknikker, som koldnål og akavtinte, har jeg arbejdet med. De nyere teknikker som bl.a. collografi er jeg begyndt at interessere mig meget for, da der er så mange mulighed for udtryk.