https://vimeo.com/130627362

Der er ikke indlagt nogen video

Jeg har næsten udstillet hvert år, nogle gange flere forskellige steder båder i ind-og udlandet. Det har været i kunstforeninger, gallerier, på bibliotekerne og rådhuse til Art Festival og Lions Club i Kerteminde og  andre offentlige steder. Jeg har også udstillet sammen med kunstnerfællesskaber, som jeg er medlem af:

Med medlemmer fra  KKS, Kvindelige Kunstneres Samfund, udstillede jeg sammen medi kunstgruppen "Cirklen", og i Pakhuset Nykøbing Sjælland, og i Helligåndskirken på Strøget i KBh.

Jeg er også  medlem af Fyns Grafiske værksted, hvor jeg bl.a. har udstillet i Kunstcentret Silkeborg Bad og på Brandts Klædefabrik. Desuden var vi 70 medlemmer, der havde grafik med til nogle af de store Amerikanske byer bl.a.: Nordic Heritage Museum, Seattle, Washington, Elverhøj Museum of History and Art, Solvang, Californien, Danish Immigrant Museum.Grand View Collage Oart Gallery, Desmoines, Iowa, U.S.A. Danebo, Mineapolis, Minesota, U.S.A.Gallery,desmoines, Im, Elkhorn, Iowa, U.S.A.Bemis Center for contemporary Arts, Omaha, Nebraska, U.S.A. Grand 

Endelig har jeg været med til hvert år siden Nodisk Pastel Forums etablering, at udstillet en gang om året i forskellige nordiske lande, Finland, Sverige, Norge og selvfølgelig forskellige steder i Danmar. Vi var også et par stykker, der var så heldige at få antaget vores værker til 2. og 3. internationale pastel biennale i Polen. Desuden mødes vi hvert år og maler sammen på den sydfynske ø Lyø, hvor vi slutter af med at udstille vores værker i kulturhuset.

I 2005 udstillede jeg i "City-Kunst", Vesterport, Odense, sammen med Fyns Grafiske værksted og Gæsteatelieret Hollufgård, BKF Fyn.

Jeg har desuden udstillet i Grækenland på den lille Græske ø Folegandros og i Slovakia på National Art Gallery i Bratislavia.

 

 

https://vimeo.com/130627362.

 Hvis du klikker ind på ovenstående link, vil du se min fernisering i mit Galleri Art International, med den Kroatiske kunstner: Stevo Benicki.det var d. 7 juli, 2015