Akvarel:

Jeg maler mest om sommeren akvarel ude og på mine mange rejser til Caribien, Italien,Frankrig, Kina, Ægypten og Grækenland, hvor jeg er et par måneder om året. Men også det danske landskab, især fra Fyn og Skagen maler jeg helst ude når vejret tillader det.

 

Softpastel:

Softpastel har jeg de sidste 20 år haft stor glæde af. Især har jeg nydt godt af det faglige og sociale fællesskab med pastelforeningen: Nordisk pastel Forum. Vi arbejder sammen i august 4 dage på den lille fynske ø Lyø, hvor vi også slutter af med udstilling i  lokalhuset på øen. Desuden har vi udstillet sammen med mange medlemsudstillinger både i Danmark, Norge, Sverige og Findland. Af stor betydning har vores faglige fællesskab også givet udfordringer med at sende værker til den årlige internationale polske pastelbiennaledet, som er cencureret. Jeg har været heldig og har haft værker med 2 gange og derefter fået dem udstillet på de mest etablerede udstillingssteder i Polen. 

 

Akryl/olie:

Jeg maler både i akryl og olie. Her har jeg fundet en mere abstrakt stil, hvor det formmæssige i især blomster og også landskaber inspirerer mig. Det er store blomsterbilleder.

 

Grafik:

Min interesse for det grafiske, havde jeg fra 70èrne, hvor jeg lavede mange linoleumstryk med kvindepolitisk udtryk, i forbindelse med "Kvindefestivalen 1975". Senere solgte jeg mine værker, sammen med Dea Trier Mørch, fra "Røde mor"

Jeg har haft stor glæde af mit medlemsskab med Fyns Grafiske Værksted i Odense: Her har jeg lavet mange forskellige værker, hvor jeg har prøvet forskellige udtryk af: Koldnål, akvatinte, farveakvatinte og collografi bl.a. Med foreningen har jeg udstillet i Amerika i mange forskellige byer og i Danmark i Brandts Klædefabrik og i Silkeborg Bad og på Johannes Larsen Museet. I forbindelsen med deres 25 års jubilæum var jeg med i det grafiske værk "Magi og folkekunst".